Home » Диети » Отслабнете лесно с кокосова диета!

Отслабнете лесно с кокосова диета!

Нова диета подлуди света, като тя е един наистина различен начин, с който можете реално да се справите с вечният женски проблем – излишните килограми. Методиката е доста забавна и много хора, които вече са я изпробвали, гарантират, че тя е наистина действа в тази нелека борба за отлично здраве и строен силует.

Необходимите продукти са три – кафе, канела и кокосово масло. Всяка сутрин, преди да изпиете кафето си добавете в него две супени лъжици кокосово масло и малко канела. Този истински еликсир за перфектна фигура ще ви помогне лесно и бързо да кажете завинаги сбогом на мазнините и да имате тялото, за която винаги сте мечтали. Но, с какво всъщност са полезни тези три съставки, когато спазвате тази диета в желанието си да подобрите своето здраве?

Първо, кокосовото масло има стимулиращ ефект върху имунната система и спомага за премахването на натрупалите се шлаки във вашия организъм. Следваният безспорен плюс на тази диета е това, че с нея ще намалите значително вероятността да развиете диабет от втори тип, ще се подобри работата на мозъка, сърцето, но също така кожата ви ще стане по-мека и гладка на допир. Другото свойство на кокосовото масло е това, че то стопира стареенето на клетките. Този начин за отслабване е много добър избор, ако обичате да пиете различни напитки, които имат нетрадиционен вкус, като така ще съчетавате приятното с полезното. 

Създателят на тази странна на пръв поглед диета се казва Дейвид Аспри, като той я е научил от хората в Тибет. Те редовно приемали чай, в който са добавяли мас и масло, за да са по-енергични през деня. Въпреки че се смята, че тези продукти са много калорични, хората, които спазват кокосовата диета се радват на красиви и слаби тела, но също така на добро здраве и силна имунна система. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*