Home » Диети » Диетата на Риана – смъквате 3-4 кг за 1 седмица!

Диетата на Риана – смъквате 3-4 кг за 1 седмица!

Виждали сме Риана доста съблечена. Тя винаги е поддържала идеална фигура, и то със съвсем лека диета. Рири е със стегнато коремче и добре оформени мускули. Нежната част от интернет обществото често обсъжда пропорциите на барбадоската принцеса.

Още преди време Риана заяви, че не е фенка на диетите и баланса поддържа с лек режим и повече движение.

Пиле и риба

Диетата й се състои предимно от нисковъглехидратни храни. Единственото, което специалистите са изключили без право на обжалване от менюто й, са хлябът и всякакви пасти и тортички. Захарта, газираните напитки, чипсовете и солетите също са табу за Риана. Основното за нейния режим е да се храни на всеки 4-5 часа и да пие поне по 2 литра вода на ден. Освен това хубавицата приема витамини и минерали, за да поддържа тонуса си. В менюто са включени пилешко, риба, много зеленчуци, плодове, ориз, мляко и дори любими храни от забранения списък, стига да са до 300 калории.

Понеже Риана има доста напрегната програма, се изморява и огладнява често. Затова са задължителни и хапванията между основните хранения. Изборът е между половин купа микс от фъстъци и 2 супени лъжици изсушени плодове. Звездата яде следобед и солени бисквити с парче сирене или пък комбинира грозде и сирене.

Ефект

За да поддържате килограмите обаче, след като спрете диетата, е добре да ползвате и режима с тренировки на младата звезда. Така ще стегнете мускулите, без да се потите с часове във фитнеса. Основното, на което залагат треньорите на дивата, са кардиотренировките.

„Работим за ръцете, но не искам да са прекалено мускулести. Работим и за седалищните мускули, защото искам да са перфектни. Така дрехите ми стоят добре. Но много време отделям на краката си. Искам винаги да са в добра форма“, разказва Риана.

Най-доброто решение за долната част на тялото е бягащата пътечка или скачането на въже. Поне 20-30 минути 2 пъти в седмицата са необходими, за да влезете във форма.

„Когато започнах тренировките, бързо свалих няколко килограма. Ако тренирам всеки ден в продължение на 1 седмица и спазвам режима, постигам незабавни резултати“, разказва още тя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*