Home » Хранителни добавки » Заложете на утвърдените марки хранителни добавки

Заложете на утвърдените марки хранителни добавки

В търговската мрежа днес се предлагат изключително много видове хранителни добавки. Големите хипермаркети имат отделни щандове за тях, а в специализираните магазини можете да прекарате и цял ден, докато разгледате всички артикули и получите подробности за тяхното действие, състав и свойства. Редица чуждоезикови и български сайтове в глобалната мрежа предоставят подробни сведения за добавките за пълноценното хранене.

Понякога обаче потребителите получават противоречиви сведения за качествата на даден продукт. Причината се крие в това, че не всички сайтове във виртуалното пространство се пишат от професионалисти и експерти в тази така важна за нашето здраве област. Често пъти дори младежи, които имат някакви повърхностни познания по темата си правят сайтове, в които дават съвети, без да осъзнават, че повече вредят, отколкото да помагат.
 
Както при лекарствата, така и при всички видове хранителни добавки важи правилото, че правилният прием лекува, а неправилният вреди. Поради тази причина е необходимо да се посъветваме с експертите и не на последно място – да заложим на утвърдените марки. Ако купим некачествен продукт, който да вземем при ежедневното хранене, можете да сте сигурни, че няма да постигнете търсения ефект. Възможно е дори да си навредите изключително много.
 
Поне няколко пъти в годината по новинарските емисии се излъчват репортажи, в които журналистите съобщават за натравяния и причиняване на здравословни проблеми, заради употребата на некачествени хранителни добавки. В повечето случаи пострадалите са младежи, които дали заради по-ниската цена или пък заради съвета на някой приятел са закупили продукти със съмнително качество и неясен произход.
 
За да избегнете подобни неприятни случай, най-доброто решение е да заделите, ако трябва повече пари, но да си купите утвърдените и доказали се във времето хранителни добавки. Само така ще можете да сте сигурни, че ще постигнете търсения ефект и няма да се наложи да посещавате лечебните заведения.

One comment

  1. Тони Прошков

    Аз също съм на мнение че трябва да се залага на доказани марки хранителни добавки ,моля не си играите със здравето си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*