Home » Хранителни добавки » Приемането на тази добавка подобрява здравето

Приемането на тази добавка подобрява здравето


Както вече споменахме, хранителните навици на съвременния човек са изключително вредни за неговия организъм. Липсата на достатъчно движение, ежедневния стрес и никакъв релакс, довеждат до сериозни здравословни проблеми. Нещо повече, здравето на хора, живеещи в градовете е още по-застрашено, заради замърсената околна среда, агресията, напрежението, липсата на време за почивка и движение, ГМО-храната, множество Е-тата на опаковките, които се стоварват на плещите ни като огромна злокобна тежест. 

Наистина, все по-рядко се среща истински и екологично чист продукт, дори хлябът е опасен за здравето. Пластмасовите домати, чушки, вечното грозде, ягоди без витамини, изкуственият сладолед – превзеха пазара, а фастфудът е навсякъде с прекрасните си реклами върху билбордове на всеки светофар. Изкуствената храна не доставя необходимите витамини и минерали. Как да предотвратим тази злокачествена тенденция?

Начините са няколко – спорт, почивка, здравословно хранене. Към последното може да се добавят и хранителните добавки. Истината е, че те са начинът да набавим на организма необходимите калий, калций, магнезий, витамини и минерали. КОЛАГЕН КОМПЛЕКС е популярна хранителна добавка. Използва се от всеки, който мисли за здравето и бъдещето си. Хранителната добавка има високо съдържание на пурини и протеини. Съдържа необходимите  аминокиселини за изграждане на колаген в човешкото тяло. 

Хранителната добавката съдържа хидролизиран колаген +  магнезий, калций и ацерола. 
Съдържание на една таблетка: 
Хидролизиран колаген 333.5 мг
Калций (като калциев лактат)    19.2 мг
Магнезий (като магнезиев карбонат) 63.3 мг
Натурален Витамин С (от плодовете на ацерола) 2.5 мг

В състава са включени помощни вещества: лактоза, фруктоза, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза и натурални ароматизатори. КОЛАГЕН КОМПЛЕКС се продава на таблетки и е немски продукт който е изключително полезен за възстановяване на тъканите, а също при възпаления на ревматични и артритни заболявания. Добавката е подходяща за възрастни хора, поради своите свойства да възстановява нокти, кости, сухожилия и кожа. 

Действа ефективно и бързо, предпазва от остеопороза. Държим да подчертаем, че колагенът е основен белтък и е навсякъде в нашето тяло, затова е важно да поддържаме нормалното ниво на наличието му в организма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*