Приемането на тази добавка подобрява здравето


Както вече споменахме, хранителните навици на съвременния човек са изключително вредни за неговия организъм. Липсата на достатъчно движение, ежедневния стрес и никакъв релакс, довеждат до сериозни здравословни проблеми. Нещо повече, здравето на хора, живеещи в градовете е още по-застрашено, заради замърсената околна среда, агресията, напрежението, липсата на време за почивка и движение, ГМО-храната, множество Е-тата на опаковките, които се стоварват на плещите ни като огромна злокобна тежест. 

Наистина, все по-рядко се среща истински и екологично чист продукт, дори хлябът е опасен за здравето. Пластмасовите домати, чушки, вечното грозде, ягоди без витамини, изкуственият сладолед – превзеха пазара, а фастфудът е навсякъде с прекрасните си реклами върху билбордове на всеки светофар. Изкуствената храна не доставя необходимите витамини и минерали. Как да предотвратим тази злокачествена тенденция?

Начините са няколко – спорт, почивка, здравословно хранене. Към последното може да се добавят и хранителните добавки. Истината е, че те са начинът да набавим на организма необходимите калий, калций, магнезий, витамини и минерали. КОЛАГЕН КОМПЛЕКС е популярна хранителна добавка. Използва се от всеки, който мисли за здравето и бъдещето си. Хранителната добавка има високо съдържание на пурини и протеини. Съдържа необходимите  аминокиселини за изграждане на колаген в човешкото тяло. 

Хранителната добавката съдържа хидролизиран колаген +  магнезий, калций и ацерола. 
Съдържание на една таблетка: 
Хидролизиран колаген 333.5 мг
Калций (като калциев лактат)    19.2 мг
Магнезий (като магнезиев карбонат) 63.3 мг
Натурален Витамин С (от плодовете на ацерола) 2.5 мг

В състава са включени помощни вещества: лактоза, фруктоза, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза и натурални ароматизатори. КОЛАГЕН КОМПЛЕКС се продава на таблетки и е немски продукт който е изключително полезен за възстановяване на тъканите, а също при възпаления на ревматични и артритни заболявания. Добавката е подходяща за възрастни хора, поради своите свойства да възстановява нокти, кости, сухожилия и кожа. 

Действа ефективно и бързо, предпазва от остеопороза. Държим да подчертаем, че колагенът е основен белтък и е навсякъде в нашето тяло, затова е важно да поддържаме нормалното ниво на наличието му в организма.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*